Het is bijna zo ver!
8 mei 2017
Hola lieve lezers,
Volgende week maandag is het zo ver, en mag ik dan eindelijk beginnen met mijn stage op het prachtige Fuerteventura! Mijn spullen ben ik al aan het inpakken, en de laatste spulletjes worden aangeschaft en geregeld! Vanmiddag ga ik daarom nog even de stad in met mama!
Één week, en dan zal ik Nederland voor de komende maanden niet weer zien! Dat is spannend, maar ik heb zo ontzettend veel zin in nieuwe dingen leren, te zijn in een andere omgeving maar vooral veel nieuwe mensen te leren kennen, en hopelijk goede vrienden te maken!
Gisteren met een groepje mensen daarom mijn afscheid gevierd (), met lekkere spaanse hapjes, zelfgemaakte Sangria, en lieve cadeautjes. Want dat is het enige nadeel aan de vijf maanden op het prachtige eiland ... Wat ga ik iedereen missen!
Besos,
Marel
Besos,
Marel

Nog heel even dan zie je waar je de komende maanden woont...werkt en hopelijk nieuwe vrienden maakt met wie je een geweldige tijd gaat beleven!!
Maak je plekje je maar snel eigen en GENIET!!! Kus XXX