Het is bijna zo ver!

Hola lieve lezers,

Volgende week maandag is het zo ver, en mag ik dan eindelijk beginnen met mijn stage op het prachtige Fuerteventura! Mijn spullen ben ik al aan het inpakken, en de laatste spulletjes worden aangeschaft en geregeld! Vanmiddag ga ik daarom nog even de stad in met mama!

Één week, en dan zal ik Nederland voor de komende maanden niet weer zien! Dat is spannend, maar ik heb zo ontzettend veel zin in nieuwe dingen leren, te zijn in een andere omgeving maar vooral veel nieuwe mensen te leren kennen, en hopelijk goede vrienden te maken!

Gisteren met een groepje mensen daarom mijn afscheid gevierd (), met lekkere spaanse hapjes, zelfgemaakte Sangria, en lieve cadeautjes. Want dat is het enige nadeel aan de vijf maanden op het prachtige eiland ... Wat ga ik iedereen missen!

Besos,
Marel

1. Mam:
    8 mei 2017
    Je gaat vast een geweldige tijd tegemoet lieve dochter. Geniet!! En pas goed op jezelf. Kus
  2. Elize:
    8 mei 2017
    Heel veel plezier! Je gaat het vast onwijs gaaf vinden! Succes met je stage en vergeet vooral niet te genieten :-D
  3. Maaike. iStage:
    8 mei 2017
    Veel suc6 met je laatste voorbereidingen, maak er een onvergetelijke tijd van!
  4. Cindy:
    8 mei 2017
    Wij volgen alle ontwikkelingen en avonturen op de voet
  5. Adri:
    8 mei 2017
    veel plezier daar en tot later
  6. Adri:
    8 mei 2017
    veel plezier marel en tot later
  7. Joke maat schruijer:
    8 mei 2017
    Lieverd,ik wens je de aller mooiste maanden toe......geniet er van maar pas op goed op je zelf.....Dikke kus...Hou van je lieve groetjes opa HENK EN Oma
  8. Linda:
    15 mei 2017
    Heeeeee, als je dit leest ben je al op het mooie zonnige eiland! Succes en pas goed op jezelf!
  9. Mam:
    15 mei 2017
    Hoi lieverd. Je bent zojuist geland.
    Nog heel even dan zie je waar je de komende maanden woont...werkt en hopelijk nieuwe vrienden maakt met wie je een geweldige tijd gaat beleven!!
    Maak je plekje je maar snel eigen en GENIET!!! Kus XXX