Mijn eerste dagen

Hola lieve lezers,

Vandaag was mijn vierde dag op Fuerteventura. Bij deze een korte samenvatting van de afgelopen dagen!

Dinsdag was ik vrij. Mijn huisgenootje ook. Ik bleek witte broeken nodig te hebben voor op het werk, dus ben ik gelijk het dorpje door gelopen op zoek naar een winkeltje met leuke kleren. Binnen een uur was ik al terug met vier witte broeken. Mission completed! Vlak nadat ik terug kwam kreeg ik een berichtje van mijn begeleider. Om 14:00 moest ik op de club zijn voor een rondleiding. Dat hadden ze net zo goed niet kunnen doen. Het park is zo groot, en alles lijkt zo op elkaar dat ik soms nog steeds verdwaal. ;) Toch begin ik mijn weg hier steeds beter te vinden. De rest van de dag heb ik doorgebracht met Jenniffer aan het strand, waar we elkaar (onder het genot van een wijntje) beter hebben leren kennen!

Gisteren was het dan eindelijk tijd voor mijn eerste werkdag. Omdat wij een party woche hebben stond ik om half 3 ingeplannd voor de opbouw van het foodfestival. Daarna had ik 40 minuten niets, en heb ik met een Nederlandse collega, Maril (Nu al ontzettend verwarrend, haha!) de do's en don'ts besproken. Vervolgens had ik een dienst op het strand. Ik heb lege glazen en flesjes opgehaald van de gasten, terwijl je lekker op de zee uit kon kijken. - Heel zwaar! Na de chill out dienst had ik een gat van 4 uur in mijn rooster, en heb ik rond de 300/400 welkomstenveloppen voor zaterdag klaar gemaakt tot 22:00, daarna heb ik de taste jam afgebouwd om vervolgens iets na elven naar een feestje op het resort te gaan, wat erg gezellig was.

Ook vandaag heb ik weer gewerkt. Vandaag stond ik bij de An- und Abreise, waar ik om 11:00 begonnen ben met Maril en Jenniffer. Deze dienst houdt in dat je, je bezig houdt met het aannemen van bagage van de gasten, en hen voorzien van een welkomst- of afscheidsdrankje. Dat vond ik erg leuk om te doen omdat ik zo direct in contact stond met de gasten. Ik heb gewerkt tot 20:00, daarna heb ik met Jenneffer avond gegeten, en klaar gemaakt voor de ibiza party. Deze heb ik toch al snel weer verlaten om lekker te gaan slapen.

Ook leuk om te vertellen: omdat Jenniffer, Maril en ik komende week veel hetzelfde rooster hebben, lopen we veel samen rond over het resort. Door onze collega's werden we daarom al snel the dutch maffia , of die Niederländische Gang genoemd. Erg grappig!

Morgen begin ik om 11:00 , en sta ik weer ab und anreise. Ik heb er veel zin in!

Ik "spreek" jullie snel weer,

Besos,
Marel!

1. Janny:
    19 mei 2017
    Zo te lezen,gaat het inburgeren wel goed.lange dagen maak je hoor!
  2. Mam:
    19 mei 2017
    Mooi om te lezen dat je al aardig je draai hebt gevonden
    Kan je ook foto's uploaden?? Trakteer ons eens op jaloers makende pica's
  3. Mark:
    24 mei 2017
    Mooi dat je j draai een beetje gevonden hebt en leuk dat ons een beetje lekker maakt have fun marel.
  4. Mam:
    29 mei 2017
    Mooie foto's hoor! Geen straf om daar een paar maandjes te verblijven :-D
  5. Normen:
    8 juni 2017