Marel van Veen
- 6
- Foto’s:
- 16
Over mij
Mijn naam is Marel, en ik ben 18 jaar jong! Ik zit in het tweede leerjaar van de opleiding International Tourism Studies, een tweetalige opleiding tot manager verkopen reizen! Voor deze opleiding heb ik de afgelopen 5 maanden bij het TUI hoofdkantoor gezeten voor het verkopen reizen gedeelte. Voor mijn derde diploma (naast het verkopen reizen, en het engels talige programma) moet ik een Front Office stage doen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat ik receptiewerk ga doen voor een hotel.Over mijn reis
Per 15 mei start ik mijn stage op Fuerteventura, Jandia. Ik ga hier voornamelijk Front Office/Receptiewerk doen gedurende de vijf maanden dat ik hier zal zitten! Mijn stage zal plaats vinden in Club Robinson Jandia Playa. Dit is een mooi complex, waar vooral Duitstalige gasten zullen komen. Dit zijn veelal jonge stellen, sportievelingen maar ook mensen die er juist alleen voor ontspanning komen! Tot oktober zal ik hier dus mijn dagen doorbrengen! :)Bezochte landen
Ik heb 10 landen (4%) bezocht:
België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk.